Doneer voor de zwerfdieren in Vietnam

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de zwerfdieren uit Vietnam en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help samen met VIER VOETERS de zwerfdieren in Vietnam

De vraag naar honden- en kattenvlees in Vietnam is hoog. Om te kunnen voldoen aan deze vraag, worden zowel zwerfdieren als huisdieren gestolen of gevangen, in kleine kooien gepropt en door het hele land verhandeld aan restaurants en op markten. Het leed van de dieren is immens, van gevangenname tot slachting, waarin velen worden verdronken, doodgeslagen of levend worden gevild. 

Wat de vleeshandel ook bevorderd, is het gebrek aan goedkope castratie/sterilisatiemogelijkheden om de zwerf- en huisdieren te beheren. Dit leidt tot veel ongewenste nesten kittens en puppy’s die doorgaans vaak in de vleeshandel belanden. 

Ons SAC-samenwerkingsprogramma met lokale dierenwelzijnsorganisatie PAWS for Compassion, levert maandelijkse castratie/sterilisatie klinieken aan gemeenschappen in Centraal-Vietnam, waar veterinaire diensten normaal niet beschikbaar zijn. Wij bieden vaccinaties, behandelingen tegen vlooien en teken en chirurgische diensten.

Hoewel er in dit gebied veel honden en katten worden gestolen voor de vleeshandel, zijn er ook veel huisdiereigenaren die veel om hun dieren geven en ze koste wat het kost beschermen. Ook deze dieren kunnen we met ons programma zorg bieden die ze zo hard nodig hebben.

Doneer vandaag nog om deze dieren in nood te helpen!