Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS geeft de vergeten honden van Thailand een veiligere toekomst

De prachtige stranden, adembenemende landschappen en bruisende steden van Thailand zijn voor miljoenen zwerfhonden en katten hun thuis. Goede dierenasielen zijn uiterst zeldzaam en proberen honderden tot duizenden honden te huisvesten, maar door beperkte financiering zijn ze gehinderd om voldoende zorg te bieden. Veel van de dieren worden bij tempels gedumpt vanwege de algemene misvatting dat de monniken voor hen zullen zorgen. Deze tempels zijn het middelpunt van dierenleed geworden, waar ondervoeding, gevechten en zelfs de dood veel voorkomen.

VIER VOETERS werkt samen met de Thaise liefdadigheidsorganisatie Headrock Dogs Rescue om het leed van zwerfdieren in West-Thailand aan te pakken. Het doel is om dierenwelzijn te verbeteren door lokale gemeenschappen meer te betrekken en educatieve sessies te geven. Ons outreach-team biedt noodhulp aan de dieren en helpt bij adopties. De honden en katten die in de tempel leven doen mee aan ons voedings-, vaccinatie- en sterilisatieprogramma. De monniken en nonnen krijgen educatieve sessies over dierenwelzijn, dit alles zonder kosten voor de tempels.

Buiten de tempels sponsort ons programma sterilisatie-, behandelings- en vaccinatiediensten voor huisdiereigenaren die anders misschien geen medische zorg voor hun dieren kunnen betalen.

Steun ons werk en geef de honden van Thailand een veiligere toekomst.