Ja, ik help deze honden de winter door

VIER VOETERS wil zwerfhonden in Moldavië helpen. Help jij mee?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help de zwerfhonden overleven in Moldavië!

In de stad Chisinau in Moldavië is de zwerfhondenpopulatie volledig uit de hand gelopen; er zwerven meer dan 10.000 honden in en rond de stad.

Moldavië is het armste land van Europa. Meer dan 25% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Dierenartsen zijn vaak onbetaalbaar voor de eigenaren van gezelschapsdieren en er zijn geen sterilisatieprogramma’s voor de zwerfdieren. Daardoor blijven de honden zich voortplanten en wordt het probleem steeds groter. 

Nu het winter is, wordt hun strijd om te overleven nog moeilijker en hebben ze een wonder nodig om de ijskoude maanden te overleven. Tijdens de wintermaanden verdelen we maar liefst 62.000 maaltijden voor uitgehongerde honden over vijf asiels. Het is ons eerste project in Chisinau: ons doel is om terug te komen om honden te steriliseren en zoveel mogelijk dieren een forever home te geven.

Help jij deze honden de winter door?

Met 30 euro help jij 100 honden voor 1 dag aan voedsel!