Doneer voor de zwerfdieren in Cambodja:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun ons project in Cambodja, geef om de zwerfdieren!

De prachtige tempels van Cambodja trekken toeristen van over de hele wereld aan. Maar ze herbergen ook een hartverscheurend geheim. De indrukwekkende pagodes zijn vaak het startpunt van de wrede handel in honden- en kattenvlees in Cambodja.

Veel mensen dumpen ongewenste katten en honden op deze pagodes vanwege de algemene misvatting dat de monniken hen van voedsel zullen voorzien. Terwijl tempeldieren vaak worden gevoerd met restjes of rijst, wordt er weinig tot geen medische zorg geboden. Als gevolg hiervan is het dierenleed hoog. De overvloed aan kwetsbare zwerfdieren bij tempels trekt ook gewetenloze dieven aan die hen vangen voor de handel in honden- en kattenvlees.

Vaak verdronken of doodgeslagen, belanden deze arme katten en honden op de borden van zowel de lokale bevolking als de toeristen, die op zoek zijn naar dit gerecht dat wordt geadverteerd als 'speciaal vlees'.

VIER VOETERS werkt samen met de lokale liefdadigheidsinstelling Animal Rescue Cambodia om een ​​castratie- en vaccinatieproject te starten. Met name de dieren die rondom de tempels leven worden geholpen. Ook leggen weg contact met monniken en nonnen om hen te helpen betere zorg aan dieren te bieden in de hoofdstad Phnom Penh.

Doneer alsjeblieft vandaag nog om deze dieren in nood te helpen!