Doneer voor de zwerfdieren in Cambodja:

Zwerfdieren in Cambodja hebben het momenteel erg moeilijk. Door het coronavirus kunnen zij nauwelijks meer voedsel vinden en zijn ze uitgehongerd. VIER VOETERS heeft 1000kg voedsel ingeslagen en wil 1000 zwerfdieren van voedsel in deze moeilijk tijd. Help jij mee?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de zwerfdieren in Cambodja en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Duizenden zwerfdieren in Cambodja dreigen te sterven door COVID-19

De prachtige tempels van Cambodja trekken normaal toeristen van over de hele wereld aan. Door het coronavirus blijven toeristen weg en lopen de monniken veel donaties mis. Donaties die ook vaak gebruikt worden om zwerfdieren te voeden.


Gedumpte honden en katten
Veel mensen dumpen honden en katten bij pagodes en tempels, in de hoop dat monniken voor ze zorgen. De tempeldieren krijgen restjes eten of rijst en wordt er weinig tot geen medische zorg geboden. Als gevolg hiervan is het dierenleed hoog. De monniken proberen de zwerfdieren in de buurt te houden, omdat zij anders worden verhandeld voor honden- en kattenvlees.


Verhongering als gevolg van corona
Door de uitbraak van COVID-19 is er een voedseltekort voor zwerfdieren ontstaan. Toeristen blijven weg, lokale bevolking heeft zelf minder te besteden en restaurants zijn gesloten. De dieren lopen hierdoor veel eten mis en verhongeren drastisch. Animal Rescue Cambodia en VIER VOETERS geven extra voeding aan de honden en katten die verblijven bij de monniken.

 

Tegengaan handel in honden en kattenvlees
Door het tekort aan eten, gaan dieren op zoek buiten de gebieden van de tempels. Hier lopen ze een groot risico om van straat geroofd te worden. De honden en katten worden verdronken of doodgeslagen en belanden op de borden van de lokale bevolking. Ook het handje vol toeristen krijgt dit vlees aangeboden als ‘speciaal vlees’. Mensen lopen een hoog gezondheidsrisico en duizenden dieren wacht een verschrikkelijk noodlot.

Jij kunt helpen! Doneer om de uitgehongerde zwerfdieren te voeden in coronatijd en te beschermen tegen de handel in honden- en kattenvlees. Waar kan jouw donatie aan worden besteed?

€5 - 3 blikjes hondenvoer in blik
€10 - 10 pakjes nat kittenvoer
€25 - 1 doos kittenmelkformule
€40 - een zak van 20 kg droog katten- of hondenvoer
€100 - 1 zak van 20 kg droogvoer, 12 blikjes natvoer, 1 doos kittenmelk en brandstof voor de tuktuk om het allemaal af te leveren!

VIER VOETERS heeft 1000kg voedsel ingeslagen en wil 1000 zwerfdieren van voedsel in deze moeilijk tijd.