Doneer voor de zwerfdieren op Bali

De dieren op Bali hebben het zwaar door de coronacrisis. Vele dieren zijn gedumpt en achtergelaten door expats. Er zijn geen toeristen om ze te voeren en veel dieren zijn er slecht aan toe. Steun ons project op Bali, waar wij zwerfdieren voeden, vaccineren, castreren en van medische hulp voorzien.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de zwerfdieren op Bali en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help samen met VIER VOETERS de zwerfdieren op Bali

VIER VOETERS zet zich in voor de zwerfdieren op Bali. Dit doen we door dieren in nood te redden, samen te werken met regeringen, lokale opvangprogramma’s voor zwerfdieren te ondersteunen, restaurants voor honden- en kattenvlees te sluiten en de wrede honden- en kattenvleeshandel onder aandacht te brengen.

Helaas hebben de zwerfdieren op Bali het momenteel extra zwaar. Door COVID-19 en de plotselinge ineenstorting van de toerisme-industrie, is er een tekort aan eten voor de dieren op Bali. Samen met onze partner Bali Animal Welfare Association (BAWA) helpen wij honden en katten de komende 3 maanden door ze dringend voedsel te bieden!

Ook werkt VIER VOETERS samen met BAWA aan een baanbrekend initiatief 'Programma Dharma', in het regentschap van Karangasem. Programma Dharma is een initiatief, waarbij lokale gemeenschappen worden verenigd om de gezondheid en het welzijn van zowel mens als dier te verbeteren. Door dorpen in staat te stellen het dierenwelzijn te verbeteren, wil Programma Dharma de dierenmishandeling verminderen, vitale vaccinatieservices tegen hondsdolheid bieden, en uiteindelijk het risico op menselijke hondsdolheid verminderen.

Doneer vandaag nog voor de zwerfdieren op Bali!

Page image