Doneer voor Lula en Simba:

Gegevens

Betaling

Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Algemene voorwaarden

Wanneer je je registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kunt je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.Privacy policy

Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nlAlle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Geef Lula en Simba een nieuwe toekomst

Beer Lula en leeuw Simba leefden in een dierentuin in Mosul, Irak. Deze dierentuin ligt op de frontlinie van de oorlog tussen het Iraakse leger en de IS. Lula en Simba zijn dan ook de enige overlevenden.

Na een moeilijke reddingsmissie, is het ons gelukt om de dieren daar weg te halen!

Ze gaan een oorlogsvrije en dierwaardige toekomst tegemoet. Maar ondanks dat Lula en Simba nu gered zijn, is hun conditie verschrikkelijk. Beide dieren hebben te kampen met ziektes door ondervoeding en ontbrekende (medische) zorg. Hun gebit is in zeer slechte staat. Daarbij heeft Lula long- en Simba gewrichtsproblemen.

We hebben jouw hulp nodig om deze dieren te toekomst te geven die ze zó hard verdienen. Doneer nu!