Doneer voor de orang-oetans in onze WOUDSCHOOL op Borneo:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de WOUDSCHOOL in Borneo en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS-WOUDSCHOOL in Borneo voor orang-oetanweesjes

De orang-oetans in Indonesië worden ernstig bedreigd als gevolg van ontbossing van hun leefgebied. Door de ontbossing worden orang-oetangmoeders steeds vaker geconfronteerd met mensen in hun leefgebied. Deze confrontatie loopt voor deze moeders vaak niet goed af; ze worden gedood en hun kleintjes blijven alleen achter.

VIER VOETERS vangt deze orang-oetangweesjes op in de WOUDSCHOOL in Borneo. Hier worden ze opgevoed door surrogaatmoeders die het opvoedproces van echte orang-oetangmoeders nabootsen. Zo leren de weesjes bijvoorbeeld welk voedsel ze wel kunnen eten en welk voedsel juist niet. Als de orang-oetans alles geleerd hebben en zelfstandig kunnen leven, worden ze weer vrijgelaten in hun natuurlijke leefomgeving: een veilig deel van het oerwoud van Borneo.

We bouwen boomhutten zodat de orang-oetangs gewend raken aan het leven in de bomen. Dit is noodzakelijk om te overleven in het oerwoud. Door gebruik te maken van platformen en kabels kunnen de kunnen de verzorgers ook de hoogte in en dichtbij de orang-oetangs blijven, om ze zo de nodige begeleiding te geven. 

Help ons met de verzorging van de orang-oetanweesjes in de WOUDSCHOOL op Borneo. Met jouw donatie help je een orang-oetangweesje aan een leven in het wild!