Red 7 leeuwen uit een uitzichtloze situatie!

7 leeuwen op zoek naar een nieuw leven

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over deze leeuwen en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

7 leeuwen hebben dringend goede zorg en een passend verblijf nodig

Maar liefst zeven leeuwen troffen we aan in totaal ongeschikte omstandigheden in Roemenië. Elza van 6, Simba van 3 en hun drie broertjes en twee zusjes van slechts 2 jaar oud. Ze zitten in een ronduit uitzichtloze situatie. Een echt leeuwenleven kennen ze niet. Toch heeft de eigenaar een vergunning en was een redding dus niet eerder mogelijk. We moesten lang onderhandelen om hem hiertoe over te halen. 

Maar nu zijn we nu zo ver dat we de dieren mogen redden. Daarmee hebben de zeven leeuwen nu een unieke kans op een nieuw leven. Eentje met de juiste zorg en geschikte verblijven. 

Het zal geen eenvoudige redding worden. Het grote aantal leeuwen, in combinatie met de onveilige kooien waarin ze zitten, maakt de situatie voor ons team behoorlijk complex. Toch weerhoudt dat ons niet. Deze leeuwen verdienen beter!  

Help ons met een gift om deze leeuwen naar Nederland te halen!  

De leeuwenfamilie gaat in eerste instantie naar FELIDA, onze opvang voor grote katachtigen in Friesland. Hier krijgen ze de medische zorg die ze nodig hebben. Hopelijk zijn de vijf jongste leeuwen gezond genoeg om na een paar maanden door te mogen naar ons reservaat LIONSROCK in Zuid-Afrika, waar ruime verblijven vol natuurlijke beplanting en vrijheid op ze wacht.  

Simba en zijn zus Elza hebben een moeilijker verleden. Ze zijn te lang gescheiden van de groep en hebben specialistische zorg nodig. Die krijgen ze in FELIDA, waar ze op hun behoeftes aangepaste binnen- en buitenverblijven krijgen en ons team voor ze klaar staat.  

Laat deze zeven leeuwen niet in de steek.