Doneer voor de zwerfkatten in Vietnam

Wij zorgen voor de zwerfkatten

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 25

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de zwerfkatten in Vietnam en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we zwerfkatten in Vietnam kunnen redden!

In Vietnam hebben zwerfkatten een zwaar leven. Sterk vermagerd zwerven zij over straat, op zoek naar eten. Veel katten eindigen als verkeersslachtoffer en sterven eenzaam langs de kant van de weg. Anderen worden gestolen voor de sinistere handel in kattenvlees.

Samen met onze lokale partner PAWS for Compassion voert VIER VOETERS  in Vietnam een “Cats Matter Too”-programma uit om medische hulp te bieden aan katten in nood, en om katten te redden uit de kattenvleeshandel. Iedere dag opnieuw zorgen wij in Vietnam voor katten die ontsnapt zijn uit de kattenvleeshandel, voor katten met huidproblemen en ooginfecties, of voor jonge kittens waarvan de moeder spoorloos is verdwenen (en vaak niet meer leeft). Dit willen wij blijven doen, maar daar hebben we jou bij nodig.

Voor 25 euro geef jij een zwerfkat de zorg die deze nodig heeft.

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop

 

Page image