Doneer voor de beren

Deze beren hebben zorg nodig

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 19

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over geredde beren en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat tandheelkundige dierartsen geredde beren kunnen behandelen!

Na jarenlang mishandeld en verwaarloosd te zijn, kunnen beren na hun redding door VIER VOETERS eindelijk genieten in een van onze berenreservaten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Oekraïne, Bulgarije, Kosovo of Vietnam. Helaas zijn de sporen van de jarenlange uitbuiting maar al te zichtbaar. Naast psychische problemen door de mishandelingen, hebben de beren veel gezondheidsproblemen.

Een probleem dat elke keer opduikt is de slechte staat van het gebit van de beren. Veel beren hebben hun tanden kapot gebeten op de tralies uit verveling en frustratie. Of hun tanden zijn kapotgegaan door het bier, de zoetigheid en het oude brood dat ze jarenlang kregen. De tanden zijn vaak in zo’n slechte staat dat er speciale tandheelkundige dierenartsen aan te pas moeten komen. Soms hoeft er alleen gereinigd te worden, maar helaas moeten er in veel gevallen ook tanden en kiezen getrokken worden omdat ze te verrot zijn of enkel nog met tandplak aan elkaar vastzitten. Wij geven de beren met jouw hulp een goede toekomst met een gezond gebit en zonder pijn

Voor 19 euro geef je een bijdrage aan de tandartskosten van een beer cadeau!

Klik hier om terug te gaan naar de webshop

Page image