Ik doneer eenmalig een bedrag van € 200

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over deze honden en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we gehandicapte honden een rolstoel cadeau kunnen doen!

VIER VOETERS zet zich al ruim 30 jaarin voor zwerfhonden en -katten. We vangen de dieren om ze te castreren en vaccineren en laten ze vervolgens weer vrij. Dit is de enige duurzame en diervriendelijke methode om zwerfdierenpopulaties te verkleinen.

Indien een zwerfdier gewond is, behandelen we het dier. Soms zijn pijnstillers en antibiotica genoeg. Soms is er een operatie nodig die langdurig herstel vereist. Maar sommige dieren zijn er slechter aan toe.

Zowel in Speranta, ons hondenasiel in Roemenië, als bij onze partnerorganisaties in Zuidoost-Azië (Vietnam, Thailand en Cambodja) hebben we meerdere honden die afhankelijk zijn van een rolstoel. Door aanrijdingen zijn hun achterpoten verlamd geraakt en kunnen zij niet meer lopen. Maar met een rolstoel krijgen zij hun bewegingsvrijheid terug!

De speciaal gemaakte rolstoelen gaan ongeveer een jaar lang mee. De honden die hier gebruik van moeten maken blijven de rest van hun leven onder onze zorg, en kunnen op speciale speelterreinen rennen en spelen..

Met 200 euro geef jij een gehandicapte hond een rolstoel cadeau!

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop

Page image