Doneer voor de strijdt tegen rabiës

Red een hond

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 3

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de situatie in Myanmar en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS strijdt tegen rabiës in Myanmar!

Bescherming voor mens en dier. Vaccinatie tegen rabiës: €3

Rabiës (hondsdolheid) is wijdverspreid onder de honden en katten van Myanmar en zelfs de kleinste beet kan al een doodvonnis betekenen voor zowel mens als dier. Alleen al in 2017 werden in Myanmar bijna 62.000 mensen door een hond gebeten, waarvan 40% kinderen onder de 15 jaar. Jaarlijks sterven daar ongeveer duizend mensen aan rabiës.

Vaccineren in plaats van doden

Angstaanjagende getallen! In het verleden werden dan ook tevergeefs pogingen gedaan om rabiës in te perken door de dieren massaal te doden. Gelukkig veranderden de autoriteiten van gedachten en vroegen zij ons vorig jaar om hulp. “Het inenten van honden en katten tegen rabiës is een ambitieuze, maar broodnodige zaak”, zegt Dr. Amir Khalil, VIER VOETERS Directeur van Project Development. “Met deze campagne willen wij aantonen dat het brute doden van loslopende honden geen oplossing is in de strijd tegen rabiës. Ons project spaart niet alleen het leven van de dieren, maar ook dat van mensen. Wij hopen dat veel andere landen het voorbeeld van Myanmar zullen volgen.”

Voor slechts 3 euro geef je een levensreddend vaccin tegen rabiës cadeau, waarmee je niet alleen het leven van een hond redt maar ook van mensen in Myanmar.

Klik hier om terug te gaan naar de webshop