Doneer voor de zwerfhonden

Honden in nood hebben jouw hulp nodig!

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 17

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over zwerfhonden en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we zwerfhonden kunnen opereren!

Zwerfhonden horen helaas nog steeds in het straatbeeld van veel landen. Door het gebrek aan zorg en voedsel lijden deze honden een treurig bestaan. Als ze mazzel hebben krijgen ze wat restjes van een dierenvriend. Maar de kans is net zo groot dat ze omkomen van de honger, dorst of aan hun verwondingen.

Stichting VIER VOETERS geeft om alle honden. Daarom zijn wij wereldwijd actief om zwerfhonden te  vaccineren en te castreren. Zo worden steeds minder honden geboren in deze situatie.

Het castreren en vaccineren van duizenden en nog eens duizenden honden kost veel geld. Er moet ook voldoende materiaal en mankracht zijn. Regelmatig wordt ons team gewezen op een ernstig gewonde hond, die zij natuurlijk niet links laten liggen. Om dit soort ingrepen te kunnen uitvoeren hebben wij jou nodig.

Voor 17 euro geef je operatiemateriaal voor een zwerfhond cadeau!

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop

Page image