Doneer voor de grote katachtigen

Een goed leven voor leeuwen en tijgers

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 35

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over grote katachtigen en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we grote katachtigen kunnen voorzien van medicatie!

VIER VOETERS zet zich in voor grote katachtigen. In LIONSROCK in Zuid-Afrika, TIERART in Duitsland en FELIDA in Nederland vangen wij leeuwen, tijgers en andere grote katachtigen op die gered zijn uit bijvoorbeeld circussen, erbarmelijke dierentuinen of privébezit.

Door de jarenlange slechte leefomstandigheden, ontoereikende voeding, gebrek aan medische zorg en soms zelfs door genetische afwijkingen (inteelt), zijn veel van de geredde grote katachtigen in slechte conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. Sommige leeuwen en tijgers hebben tijdelijk medicatie nodig om op te knappen, andere dieren zijn de rest van hun leven afhankelijk van bijvoorbeeld medicijnen en voedingssupplementen. Deze speciale zorg is duur, maar noodzakelijk!

Voor 35 euro geef jij een geredde leeuw of tijger medicatie cadeau?VIER VOETERS zet zich in voor grote katachtigen.

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop