Doneer voor de werkpaarden in Roemenië

Geef werkpaarden een beter leven

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 20

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de werkpaarden in Roemenië en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we werkpaarden in Roemenië kunnen voorzien van passende hoefijzers!

VIER VOETERS zet zich in voor ongeveer 50.000 werkpaarden in Roemenië. De lokale Roma-gemeenschap is van deze paarden afhankelijk voor werk en vervoer. Door gebrek aan kennis en financiële middelen hebben veel paarden gezondheidsproblemen als koliek en gebitsproblemen. Ook de hoefzorg is vaak slecht. De paarden worden veel te zwaar belast op slecht verzorgde hoeven, wat ernstige kreupelheid veroorzaakt. Dit betekent een lijdensweg voor de paarden, die ingezet blijven worden als lastdier.

Stichting VIER VOETERS bezoekt de Roma-gemeenschappen in Roemenië, om iets te doen voor de paarden. Zo geven wij voorlichting over verzorging, huisvesting en voeding. Ook over gezondheidsproblemen en de juiste behandeling geven wij voorlichting. Daarnaast behandelt ons team de paarden, om de pijn te verhelpen. Goede hoefzorg kan het verschil tussen leven en dood betekenen voor een paard.

Wij voorzien de paarden van passende hoefijzers, waardoor het werk minder zwaar wordt en het risico op kreupelheid aanzienlijk vermindert.

Voor 20 euro geef je een werkpaard hoefijzers cadeau!

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop