Ik doneer eenmalig een bedrag van € 150

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over geredde galberen en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we geredde galberen een hangmat cadeau kunnen geven!

Het leven van galberen in Vietnam is gruwelijk. Deze beren werden veelal gevangen uit het wild en opgesloten in kleine, smerige kooien. Omdat de beren nauwelijks kunnen bewegen, lopen zij ernstige lichamelijke en geestelijke problemen op. Daarnaast is het winnen van gal extreem pijnlijk en laat het open wonden op de buik achter. Door gebrekkige medische zorg hebben de beren ernstige gezondheidsproblemen en verminkingen.

Er is gelukkig nu een verbod op het winnen van gal van beren, maar helaas is het nog wel legaal om beren in kleine kooien te houden. De beren die ooit als galbeer werden gebruikt lijden nog altijd hetzelfde uitzichtloze bestaan. VIER VOETERS bevrijdt deze beren en pleit voor een algeheel verbod op het houden van beren! De geredde beren vangen wij op in ons BERENWOUD Ninh Binh.

Eenmaal aangekomen in ons BERENWOUD kan het herstel beginnen. De beren kunnen in een natuurlijk leefomgeving hun trauma’s verwerken. We zien de dieren langzaam herstellen en genieten van het leven. Hoewel beren erg houden van foerageren, spelen en klimmen, vinden ze het ook heerlijk om af en toe lekker te luieren. En geef hen eens ongelijk, na alles wat hen is aangedaan?

Voor 150 euro geef je een beer een lekkere hangmat cadeau, zodat hij eindeloos kan luieren.

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop