Doneer voor de galberen

Maak een beer gelukkig!

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 11

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over galberen en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we geredde galberen kunnen voorzien van speelgoed!

Over de hele wereld lijden beren een triest bestaan. Zij worden ingezet ter vermaak van mensen en moeten kunstjes doen of op de foto met toeristen.

In Vietnam worden Aziatische zwarte beren en Maleise beren al decennialang gehouden voor hun gal. Vanuit de traditionele (Chinese) geneeskunde wordt geloofd dat deze berengal een helende werking heeft. Massa’s beren werden daarom in kooien gepropt die niet veel groter waren dan zijzelf. Via een open wond op hun buik werd regelmatig gal afgetapt, een zeer pijnlijk proces. Hoewel deze praktijk nu verboden is, zitten veel beren nog altijd in hun kooi, en wordt er ook illegaal gal afgetapt.

In Vietnam heeft VIER VOETERS daarom een berenreservaat geopend speciaal voor galberen: BERENWOUD Ninh Binh. Hier kunnen de mishandelde galberen langzaam herstellen van hun trauma’s en genieten van het leven. Beren zijn nieuwsgierige en intelligente dieren. Ze bedenken inventieve manieren om aan eten te komen en het zijn bedreven klimmers. Het is belangrijk om de beren verrijking te geven in hun verblijf, zodat hun natuurlijke gedrag wordt gestimuleerd. De beren vinden het prachtig om te spelen en hun vaardigheden te testen. Met dit cadeau van 11 euro geef je een galbeer heel veel speelplezier en speurwerk om speels en vrolijk de dag door te komen.

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop