Ik doneer eenmalig een bedrag van € 75

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de honden in Speranta en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat we gewonde honden kunnen voorzien van fysiotherapie!

In ons hondenasiel Speranta, in Roemenië, leven ongeveer 500 voormalige zwerfhonden. Deze dieren zijn te oud, te jong, of te zwak om weer op straat te kunnen leven. Met regelmaat lukt het ons om een geschikt en liefdevol adoptiegezin te vinden.Er zijn ook honden die de rest van hun leven gespecialiseerde intensieve zorg nodig hebben, en daarom bij onze professionele verzorgers blijven wonen.

In Speranta hebben we een eigen fysiotherapeut, die gewonde honden weer ‘op de poot’ helpt. Soms worden er honden binnengebracht die zijn aangereden door een auto, of zodanig mishandeld zijn dat zij opnieuw moeten leren lopen. Voor deze honden is de speciale fysiotherapie uitermate geschikt.

Geef dit cadeau van 75 euro, en schenk een gewonde hond de fysiotherapie zodat hij weer lekker kan lopen en spelen

Klik hier om terug te gaan naar de cadeaushop