Breng de leeuwen naar FELIDA

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Breng deze leeuwen naar FELIDA!

Razgrad Zoo in Bulgarije fungeerde jarenlang als een illegaal fokstation. Volgens ons onderzoek stierven er in de afgelopen tien jaar minstens tien leeuwen door een gebrek aan geschikte zorg, voeding en medicatie.

We willen de drie leeuwen die er het ergst aan toe zijn snel overbrengen naar ons FELIDA Big Cat Centre in Friesland, waar zij de intensieve zorg kunnen krijgen die ze zo hard nodig hebben om te herstellen!  

De twee welpjes zijn pas 4 maanden oud. Masoud en Terez zijn door hun moeder verstoten toen ze nog maar enkele uren oud waren. Hun toestand was daarna erg zorgwekkend: ze hadden ernstige diarree en waren uitgedroogd. Ze zijn allebei een gevolg van inteelt, omdat hun ouders broer en zus zijn en hun grootouders ook. 

De andere leeuw is Ivan-Asen; de leeuw die er het slechtst aan toe was toen wij ingrepen in Razgrad Zoo. Hij was ondervoed, uitgedroogd en erg bang. We hebben hem tijdelijk naar Sofia Zoo overgebracht waar hij kon aansterken. Hij is nu klaar voor de reis naar zijn nieuwe thuis!

Help jij mee om Ivan-Asen, Masoud en Terez naar FELIDA te brengen? Geef ze de steun die zij nú nodig hebben.