Doneer voor Ivan-Asen:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Geef Ivan-Asen een toekomst!

Hij is vernoemd naar een beroemde Bulgaarse keizer, maar het leven van de leeuw Ivan-Asen uit Razgrad Zoo, Bulgarije, was totaal geen sprookje. Ontoereikende voeding, erbarmelijke omstandigheden, gebrek aan medische zorg en een klein vies binnenverblijf hebben ervoor gezorgd dat Ivan-Asen in kritieke toestand verkeerde. Daarbij is hij het resultaat van inteelt, want zijn ouders zijn broer en zus.

Gelukkig konden we hem tijdelijk in Sofia Zoo laten aansterken. Maar om Ivan-Asen een waardig en gezond leven te geven, heeft hij intensieve en specialistische zorg nodig. Deze zorg kan FELIDA Big Cat Centre, ons Nederlandse opvangcentrum, hem geven: de dierverzorgers van FELIDA zijn gespecialiseerd in de zorg voor grote katachtigen met speciale behoeftes.

Ivan-Asen is, dankzij de steun van onze donateurs, veilig aangekomen in Friesland. Met behulp van jouw donatie kunnen we Ivan-Asen de juiste zorg geven in FELIDA Big Cat Centre.

We hopen op jouw steun, want elke donatie telt!