Doneer om deze dieren te redden:

Ik doneer eenmalig

U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de dieren in TIERART en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS zodat de dieren in TIERART een zorgeloos leven kunnen lijden!

In augustus 2015 opende VIER VOETERS haar dierenopvang TIERART in Massweiler, Duitsland. Het reservaat bevat een gebied van meer dan 14 hectare grond, waarvan meer dan 2800 m² voor de verblijven van vier grote katachtigen wordt gebruikt. De rest van het gebied in het reservaat is er om ervoor te zorgen dat dieren weer teruggeplaatst kunnen worden in het wild.

TIERART begon als een opvangcentrum voor grote katachtigen, maar vangt inmiddels allerlei soorten wilde dieren op zoals lynxen, herten, vossen, egels, eekhoorns, wasberen etc. De buitenverblijven zijn gebouwd naar de natuurlijke leefomgeving van de dieren. Bomen en klimtoestellen geven de dieren verrijking zodat zij hun natuurlijk gedrag kunnen vertonen.

Het reservaat zorgt via een revalidatieprogramma dat deze dieren weer kunnen worden vrijgelaten. Elk jaar worden meer dan 80 dieren weer terug in het wild geplaatst!

Doneer aan TIERART zodat deze dieren een zorgeloos leven kunnen lijden!