Doneer voor deze reddingsactie:

Sao leeft al jaren in een kleine, kale kooi in Prenn Waterfall Zoo in Vietnam. Daarvoor heeft hij jarenlang geleden als galbeer. Help mee om hem te redden!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Het trieste leven van beer Sao

Toen de Maleise beer Sao op deze wereld kwam, was zijn leven zoals het zou moeten zijn; gelukkig en vrij met zijn familie. Zijn geluk was echter van korte duur. Toen Sao nog een welpje was, werd hij wreed weggerukt van zijn familie. Door de klem die werd gebruikt om hem te vangen, verloor Sao één van zijn poten.

Sao kwam terecht op een galbeerboerderij in Vietnam, waar hij 6 jaar lang werd gepijnigd voor het winnen van gal.

Op 17 november 2018 is Sao door VIER VOETERS bevrijd uit zijn kooi. Helaas moeten wij jullie met pijn in ons hart mededelen dat hij op weg naar ons BERENWOUD Ninh Binh is gestorven. Ons team vocht meer dan 12 uur lang wanhopig voor zijn leven en deed er alles aan om hem te helpen.

Naast Sao hebben we nog 2 beren gered in Vietnam. Zij werden in privébezit gehouden. Deze beren heten Trang en Long en werden op particuliere galberenboerderijen gehouden.