Geef mishandelde leeuwen en tijgers een beter leven

Met jouw hulp krijgen tijgers en leeuwen na een leven vol martelingen de kans om te herstellen in ons opvangcentrum in Friesland.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over leeuwen, tijgers en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Red mishandelde leeuwen en tijgers

Honderden leeuwen en tijgers kwijnen weg in veel te kleine hokken, verwaarloosd, mishandeld en gebruikt voor entertainment. Hier vlakbij - in Europa!

VIER VOETERS doet er alles aan om deze dieren te redden én een veilige plek te bieden. Een van die plekken is ons opvangcentrum voor grote katachtigen in Friesland. Daar zijn ze gespecialiseerd in de zorg voor ernstig zieke en zwaar getraumatiseerde dieren.

Er wachten nog heel veel dieren op onze hulp. Om meer leeuwen en tijgers op te kunnen vangen met betere voorzieningen is ons opvangcentrum dringend aan uitbreiding toe. Daar is veel geld voor nodig.

Met jouw hulp krijgen tijgers en leeuwen na een leven vol martelingen de kans om te herstellen in ons opvangcentrum en weer te genieten van het leven.

  • Met 25 euro draag je bij aan een nieuw klimrek 
  • Met 45 euro komt een zwemvijver dichterbij 
  • Met 75 euro help je ons aan een stuk stevig nieuw hek 

Help mee - Doneer nu!