Doneer aan FELIDA:

Gegevens

Betaling

Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Algemene voorwaarden

Wanneer u donateur wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.Wanneer u zich registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.Privacy policy

Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nlAlle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Maak jij het verschil voor onze tijgers?

FELIDA Big Cat Centre, het Nederlandse opvangcentrum voor grote katachtigen van VIER VOETERS, zorgt momenteel voor vijf tijgers. De dieren die wij opvangen zijn afkomstig van circussen, noodlijdende dierentuinen en privébezit.

In de afgelopen jaren hebben we veertien dieren (zeven leeuwen, zes tijgers en een luipaard) verhuisd naar LIONSROCK, het VIER VOETERS reservaat voor grote katachtigen in Zuid-Afrika.

Voor de meeste van de huidige FELIDA dieren is deze toekomst helaas niet mogelijk. Als gevolg van jarenlange gevangenschap, ontoereikende voeding en het gebrek aan medische zorg zijn zij niet fit genoeg om de lange reis naar Zuid-Afrika te maken. In Nederland willen we hen een zo goed mogelijk leven bieden.

Dat kan alleen met jouw hulp! Hun toekomst ligt in onze handen!