Doneer aan FELIDA:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over FELIDA en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u donateur wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Maak jij het verschil voor VIER VOETERS grote katachtigen?

FELIDA Big Cat Centre is het Nederlandse opvangcentrum voor grote katachtigen van VIER VOETERS. FELIDA is gespecialiseerd in de zorg voor zieke en getraumatiseerde grote katachtigen. De dieren die wij opvangen zijn afkomstig van circussen, noodlijdende dierentuinen en privébezit. Bij FELIDA krijgen zij de intensieve zorg die ze nodig hebben om te herstellen van hun trauma’s.

Dieren die voldoende herstellen en fysiek en mentaal sterk genoeg zijn, zullen verhuizen naar het reservaat LIONSROCK Big Cat Sanctuary in Zuid-Afrika. Zo hebben we in de afgelopen jaren al vijftien dieren (zeven leeuwen, zeven tijgers en een luipaard), verhuisd naar LIONSROCK. Voor sommige FELIDA-dieren is deze toekomst helaas niet mogelijk. Als gevolg van jarenlange gevangenschap, ontoereikende voeding en het gebrek aan medische zorg zijn zij niet fit genoeg om de lange reis naar Zuid-Afrika te maken. In Nederland willen we hen een zo goed mogelijk leven bieden.

Dat kan alleen met jouw hulp! Hun toekomst ligt in onze handen!