Doneer nu voor Speranta:

Gegevens

Betaling

Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Hierbij machtig ik Viervoeters om het bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Algemene voorwaarden

Wanneer je je registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kunt je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.Privacy policyStichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nlAlle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help de honden de winter door

De winter in Roemenië is begonnen: de lage temperaturen zijn levensbedreigend. In het dierenasiel Speranta leven meer dan 500 honden. Dit zijn voormalige zwerfhonden, die te oud of te zwak zijn voor het harde leven op straat. De liefde, aandacht en zorg die deze dieren krijgen is helaas niet genoeg om de winter te overleven.

Elf jaar geleden is Speranta in allerijl opgebouwd. Dankzij de hulp van onze donateurs hebben we altijd alle hindernissen overwonnen. Maar de ijzige vrieskou heeft in de loop der jaren scheuren veroorzaakt in de muren van het gebouw en in de hondenhokken. Een renovatie is dringend nodig!

- Er is dringend behoefte aan goed geïsoleerde water- en winddichte hondenhokken.
- Zeker 150 hondenhokken moeten volledig vernieuwd worden.
- Er zijn niet genoeg verwarmde hondenhokken voor alle dieren.

De kosten zullen oplopen tot € 170.000! De honden in Speranta hebben jouw hulp nodig. Hun toekomst ligt in onze handen.