Doneer voor Simba & Saeed:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Simba & Saeed zijn in LIONSROCK!

In april 2017 kwam VIER VOETERS in actie om de laatste twee overlevende dieren te redden uit een verlaten dierentuin in Mosul (Irak). Leeuw Simba was één van de dieren die op het nippertje aan de oorlog kon ontsnappen. Hij werd naar een tijdelijke opvang in Jordanië gebracht, waar hij langzaam zijn traumatische verleden achter zich kon laten.

In juli 2017 deed een soortgelijke situatie zich voor, toen ons team met gevaar voor eigen leven dertien dieren bevrijdde uit ‘Magic World’, een door oorlog verscheurde dierentuin nabij Aleppo, Syrië. Leeuw Saeed was één van deze dieren, en evenals Simba vond hij een tijdelijk nieuw thuis in Jordanië om aan te sterken.

Twee succesverhalen waar we erg trots op zijn! Gelukkig zijn deze twee mannen weer op krachten gekomen in Jordanië en startten zij een nieuw leven in ons prachtige reservaat LIONSROCK in Zuid-Afrika. We hopen hen in de toekomst met leeuwinnen te kunnen socialiseren zodat ze met hun soortgenoten in een soortgeschikte omgeving kunnen genieten onder de Afrikaanse zon.

Help jij mee? Doneer dan nu voor levenslange zorg voor Simba & Saeed in LIONSROCK!