Doneer voor deze dieren:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Doneer voor de toekomst van de dieren uit Safari Park Zoo!

De situatie in Safari Park Zoo Fier (Albanië) is schrijnend. Tientallen dieren zaten gevangen in vuile betonnen hokken en zijn ondervoed of ziek. Het is niet verwonderlijk dat deze dierentuin in Albanië onlangs de titel 'Zoo from Hell' heeft gekregen vanwege de afschuwelijke omstandigheden waarin de dieren wegkwijnen.

De dierentuin verloor onlangs haar vergunning, waardoor de autoriteiten en VIER VOETERS de kans kregen om in te grijpen. Na lange tijd in deze hel te hebben geleefd konden zij eindelijk worden gered! Op zondag 28 oktober was ons team aanwezig in Safari Park Zoo om de dieren uit de erbarmelijke omstandigheden te halen en over te brengen naar een veilig tussenstation. Hier krijgen ze medische zorg en kunnen zij aansterken voor de reis naar hun nieuwe thuis. Help jij mee om deze dieren een toekomst te geven?

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over deze reddingsmissie te volgen!