Bevrijd de leeuwen:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help deze zieke leeuwen!

Deze leeuwen leven in zeer slechte omstandigheden in een kleine, illegale dierentuin in Bulgarije. De leeuwen werden gebruikt om mee te fokken, maar zijn allemaal familie van elkaar. Doordat de meeste dieren het resultaat zijn van inteelt, zijn ze er erg slecht aan toe. Ivan, een jonge leeuw, is misvormd en heeft ernstige gezondheidskwalen. Een ouder koppel: de twee 12-jarige leeuwen Hector en Raya zijn waarschijnlijk broer en zus, maar Raya is zwanger van Hector en verwacht begin 2018 een welpje!

Razgrad Zoo heeft geen vergunningen, geen gekwalificeerd personeel en veel te weinig ruimte. Desondanks fungeert het al vele jaren als een illegaal fokstation.
Volgens ons onderzoek stierven er in de afgelopen tien jaar minstens tien leeuwen, wegens ontoereikende zorg en voeding en het gebrek aan medicatie en geschikte faciliteiten.
Gelukkig konden we de eigenaar van de dierentuin ervan overtuigen om te stoppen met fokken, geen nieuwe leeuwen aan te schaffen en de leeuwen waar ze geen ruimte voor hebben aan ons over te dragen.

Wij willen voor 5 leeuwen zo snel mogelijk een nieuw thuis vinden in één van onze eigen reservaten. We moeten NU handelen om ze te bevrijden uit deze hel! 

Help jij mee?