Doneer voor Gonda:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Baby orang-oetan Gonda

Veel baby orang-oetans op Borneo ondergaan hetzelfde verschrikkelijk lot: hun moeders worden bruut gedood door mensen, en de zwaar getraumatiseerde baby's worden gevangen en verkocht als huisdieren. Maar voor één orang-oetan weesje had het erger gekund. In samenwerking met onze Indonesische partnerorganisatie Jejak Pulang hebben wij de zorg op ons genomen voor orang-oetan weesje Gonda. Hij was door de Indonesische autoriteiten in beslag was genomen en naar onze Orangutan Forest School gebracht, dat momenteel in aanbouw is in Oost-Kalimantan.

Tot Gonda in beslag werd genomen woonde hij bij een familie in een dorp in de buurt van Sepuluh (Oost-Kalimantan). De familie zegt dat de baby naast zijn dode moeder in een palmolieplantage was gevonden. Hij is het eerste orang-oetan weesje dat naar de Forest School is verhuisd.

Nu wordt hij intensief verzorgd door onze gespecialiseerde dierenverzorgers. Help mee om deze intensieve zorg te bekostigen!