Doneer voor deze noodmissie:

Ons team zet alles op alles om zoveel mogelijk dieren uit Marghazar zoo. Jouw hulp is hard nodig. Help jij de dieren uit Marghazar zoo? Doneer snel!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over deze missie en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help de dieren uit Marghazar zoo

Schokkende beelden uit Marghazar zoo (Pakistan); er wordt vuur gemaakt in het nachtverblijf van een leeuw en leeuwin om ze in een transportkist te krijgen. Bij aankomst op hun bestemming blijkt de leeuwin overleden; de leeuw sterft de volgende dag. Beide zijn overleden door verstikking.

Er is nog veel meer mis met de dierentuin; de beren hebben geen tanden meer en verschillende dieren zijn gestorven. Het hooggerechtshof in Islamabad eist daarom onmiddellijke sluiting en overplaatsing van alle dieren.

Het is te laat voor veel dieren die hier al zijn gestorven, maar er is hoop voor de nog levende beren, wolven en apen die nog steeds hier verblijven.

Het is nu of nooit. Onze hulp is ingeroepen en wij hebben de kans om de levens van deze dieren voorgoed te veranderen. Samen met het Islamabad Wildlife Management Board zullen we zorgen dat deze dieren goede veterinaire zorg krijgen, ruime verblijven en voldoende voedsel om te herstellen.

We willen de dieren zo snel mogelijk weghalen uit deze dierentuin vol dierenleed, maar dat kan alleen met uw hulp.

Help ons een einde te maken aan het dierenleed in Marghazar zoo en doneer vandaag nog voor onze reddingsmissie!