Doneer voor deze noodmissie:

Ons team zet alles op alles om beren Suzie en Bubloo te redden. Jouw hulp is hard nodig. Help jij de dieren uit Marghazar zoo? Doneer snel!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over deze missie en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Kaavan is gered, maar Suzie en Bubloo wachten nog.

Steunt u ons met de laatste loodjes van onze reddingsmissie in Pakistan?

Veel dieren in de Pakistaanse dierentuin Marghazar Zoo hebben enorm geleden onder de extreem slechte gezondheidszorg en het onervaren personeel van de dierentuin. Een aantal heeft het helaas niet gered. Het Hooggerechtshof van Islamabad heeft sluiting van de dierentuin geëist en een verhuizing van de dieren.

Kaavan, de eenzaamste olifant ter wereld, is inmiddels verhuisd naar Cambodia Wildlife Sanctuary, een opvangcentrum waar hij een nieuwe start kan maken. Gelukkig hebben wij ook nog een aantal andere dieren uit deze dierentuin– zoals apen, konijnen en wolven - een veilig onderkomen kunnen geven. In Pakistan en daarbuiten.

Suzie en Bubloo zijn de achterblijvers in de horrorzoo. Ook zij verdienen een nieuw, beerwaardig leven. Wij hebben al een plek voor ze: Al Ma’wa, een opvang in Jordanië die we samen runnen met de Princess Alia Foundation.

Doneer ook voor de redding van de achtergebleven beren!