Doneer aan LIONSROCK:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Algemene voorwaarden

Wanneer je je registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kunt je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kun je dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help onze grote katachtigen!

LIONSROCK is ons beschermde reservaat voor grote katachtigen in Zuid-Afrika. Op een oppervlakte van 1.250 hectare leven ruim honderd leeuwen, tijgers, luipaarden en cheeta’s. Hiermee is LIONSROCK één van de grootste reservaten voor grote katachtigen ter wereld.

De dieren die het geluk hebben om LIONSROCK hun thuis te noemen, zijn gered uit circussen, erbarmelijke dierentuinen en privé bezit.

Maar de verwaarlozing, mishandeling en stress in hun eerdere leven leiden er vaak toe dat deze dieren niet meer gezond zijn. Hoe sterk en majestueus ze van buiten ook lijken, van binnen is er vaak van alles mis. Van kapotte nieren door ontoereikende voeding, tot stereotiep gedrag door de beperkte ruimte in het verleden.

Deze dieren hebben de rest van hun leven specialistische zorg nodig. Zorg, die vaak duur is. Help jij de grote katachtigen? Hun toekomst ligt in onze handen!