Doneer voor de dieren uit Soedan

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de dieren uit Soedan en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help samen met VIER VOETERS de dieren van Qurashi Family Park Zoo in Soedan!

Eindelijk hulp voor de lijdende dieren, waaronder vier leeuwen, in Soedan: een reddingsteam van VIER VOETERS is aanwezig in de hoofdstad Khartoem, waar vier leeuwen en andere dieren op sterven na dood zijn in de Al Qurashi Family Park zoo.

Helaas kunnen wij door de coronacrisis niet zelf ter plaatse zijn maar houden nauw contact met mensen die wel ter plaatse zijn. We hebben nu twee jonge dierenartsen en verschillende vrijwilligers opgeleid om ter plaatse goed voor de leeuwen te zorgen. Iedere dag hebben we overleg om zeker te zijn dat de toestand van Kandaka en Mansour niet opnieuw verslechtert. De omstandigheden in de Soedanese dierentuin zijn en blijven verschrikkelijk, maar we moeten er het beste van maken.

We willen de dieren snel een beter onderkomen bieden en moeten ervoor zorgen dat de leeuwen vanaf nu goede verzorging krijgen. De dieren hebben bovendien nog steeds speciale voeding en dure medicijnen nodig om er bovenop te komen. We moeten ze blijven helpen tot er een definitieve oplossing is. VIER VOETERS biedt financiële steun aan de dierentuin zodat zij de leeuwen kunnen blijven verzorgen tijdens onze afwezigheid. Help jij mee?