Adopteer Bobby:

Frequentie

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over leeuw Bobby en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u adoptie-ouder wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Adopteer leeuw Bobby

In oktober 2018 werd Bobby, samen met de leeuwen Zhaku en Lenci, gered uit Safari Park Zoo Fier in Albanië. De privédierentuin stond bekend als ‘Europa’s slechtste dierentuin’. Bobby's gehavende neus is een verdrietig aandenken aan zijn moeilijke leven in Albanië. Sinds mei 2019 leeft hij in ons Nederlandse FELIDA Grote-katachtigen-opvang.

Het is duidelijk dat Bobby veel narigheid heeft doorstaan in zijn leven. Hij had tandproblemen en een ernstige urineweginfectie. Hoewel we deze problemen na zijn aankomst bij FELIDA konden verhelpen, bleken zijn nieren al aangetast te zijn met nierfalen als gevolg. Helaas is hiervan geen mogelijkheid tot herstel, maar we ondersteunen hem met medicatie om hem een zo goed mogelijk leven te bieden.

Wil jij het nieuwe leven van Bobby steunen?
Toen we Bobby redden, was hij ziek en kwetsbaar. Hij heeft van ver moeten komen, maar nu krijgt hij eindelijk de zorg die hij verdient. 

Als dank voor je steun ontvang je informatie over jouw adoptiedier en een persoonlijk VIER VOETERS adoptiecertificaat.