Steun Masoud en Terez:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Geef jij Masoud & Terez een toekomst?

De leeuwenwelpen Masoud en Terez zagen in Razgrad Zoo, Bulgarije, voor het eerst het levenslicht. Vrijwel meteen na de geboorte werden zij verstoten door hun ouders. Er was nog een derde welpje, dat het helaas niet heeft overleefd. Masoud en Terez wel, maar op het nippertje. Ze kampten met uitdroging, diarree en ademhalingsproblemen. Daarbij zijn ze het resultaat van inteelt, want zowel hun ouders als grootouders zijn broer en zus. Net op tijd werden zij naar een dierenkliniek in Sofia gebracht, waar zij met de hand werden opgevoegd.

Na wekenlange onderhandelingen met de Bulgaarse autoriteiten en diverse protesten, kreeg VIER VOETERS eindelijk toestemming om Masoud en Terez naar FELIDA Big Cat Centre, ons opvangcentrum voor grote katachtigen in Nederland, te brengen. Hier krijgen zij de intensieve zorg, aangepaste voeding en medicatie die zij nodig hebben.

Maar deze gespecialiseerde zorg is erg duur! Ook het transport van Bulgarije naar Nederland liep hoog op in de kosten.

  • Voedsel per dier per week: 20 euro
  • Medische kosten (medische controle, verdoving, röntgenfoto’s, bijwonen transport dierenarts, medicatie) per dier: 1.000 euro
  • Binnen- en buitenverblijf renoveren en inrichten met verrijking voor speciale behoeftes: 7.500 euro
  • Transport (chauffeurs, benzine, tol): 3.000 euro 

Deze kosten kan VIER VOETERS alleen betalen met behulp van donateurs! Help jij mee om deze welpjes een toekomst te geven?