Doneer voor Buttercup

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over kat Buttercup en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS redde verlamde kitten Buttercup!

Toen Buttercup werd gevonden was ze meer dood dan levend. De jonge kitten was geraakt door een brommer waarna de chauffeur haar voor dood achterliet. Ze was verlamd vanaf haar middel, uitgedroofd en zwak. Als ze niet was gevonden zou ze het niet hebben overleefd. 


Na maanden van uitgebreide behandelingen en therapie, zijn we erg blij dat Buttercup vooruitgaat. Ze kreeg hydrotherapie, massages, medicatie en vooral veel liefde om haar te helpen herstellen. Hoewel we eerst dachten dat Buttercup nooit meer zou lopen, heeft ze ons allemaal verrast.


Nu het beter met haar gaat is ze klaar om haar op maat gemaakte rolstoel te gebruiken. Eenmaal in haar rolstoel rijdt ze met zoveel enthousiasme de kamer rond dat ze nauwelijks herkenbaar is. Omdat ze al zoveel vooruitgang heeft geboekt, hopen we dat ze ooit nog een keer zonder rolstoel kan lopen.


Steun het herstel van Buttercup en help haar weer op haar eigen benen te staan!

Page image