Ja, ik wil een kalender ontvangen:

Voor maar 3 euro ontvang je van ons een prachtige kalender voor 2020! Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen.

Ik doneer eenmalig een bedrag van € 3

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Wil jij onze kalender ontvangen?

VIER VOETERS zet zich in voor een wereld, waarin mensen alle dieren behandelen met respect, empathie en begrip.

Wij bouwen en beheren diverse opvangcentra wereldwijd voor dieren die onder slechte omstandigheden werden gehouden en werken samen met politici, bedrijven en burgers om dierenwelzijn te verbeteren. 

Voor maar 3 euro ontvang je van ons een prachtige kalender voor 2020! Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen.

Doneer en help de dieren vandaag nog aan een beter leven. Namens de dieren hartelijk dank!

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over onze projecten te volgen!

Page image