Doneer om dit hondenslachthuis te sluiten:

Sluit samen met ons dit hondenslachthuis in Cambodja! Met deze sluiting redden we 3.500 hondenlevens per jaar! Help jij mee?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de honden uit dit slachthuis en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help mee om een hondenslachthuis in Cambodja te sluiten

Deze honden hebben jouw hulp nodig! Sluit samen met ons een van de belangrijkste hondenslachthuizen in Cambodja en maak daarmee een einde aan de martelgang voor talloze machteloze dieren.

Het is gruwelijk dat dit nog bestaat maar telkens opnieuw stuit ons team op onvoorstelbaar dierenleed. Onlangs werd er weer een hondenslachthuis ontdekt in Cambodja. Deze stap was belangrijk in onze strijd tegen de handel in honden- en kattenvlees omdat dit slachthuis bijna alle restaurants in de provincie voorziet.  Er worden elk jaar tot 3500 honden gemarteld en geslacht.

Voorheen werden honden verdronken, tegenwoordig worden honden ophangen omdat het  praktischer zou zijn. Terwijl de dieren opeengestapeld in een kooi zitten, wordt er een lus om een van de honden geplaatst. In het bijzijn van zijn kennelmaatjes, wordt de strop aangetrokken tegen de bovenkant van de kooi. Minutenlang spartelt de hond, uit wanhoop bijt hij zijn tanden stuk op de kooi. Vreselijk!

Voor dierenvrienden zoals jij en ik is dit dierenleed onverdraagbaar. Het is van groot belang om een einde aan deze industrie te maken, stap voor stap. Na ontdekking is een belangrijke volgende stap om dit slachthuis te sluiten. Wanneer dit wordt gesloten, mist er een belangrijke schakel in het netwerk waardoor hondenvlees steeds minder verkocht zal worden. Hierbij hebben we jouw hulp nodig!

De eigenaren van de slachthuizen vinden het ook vreselijk om honden te slachten maar doen het nog steeds uit pure overleving voor hun eigen gezin. Samen met jou werken wij aan een nieuwe toekomst voor de eigenaren van het slachthuis, zodat er nooit meer bloed aan hun handen kleeft. We willen de familie de kans helpen om een kleine supermarkt te openen, ze een goede start geven, zodat het bedrijf kan opbloeien. Hier is steun voor nodig en daarom vragen we jou om te helpen.

Stop de martelgang door te helpen met:

  • Het sluiten van het slachthuis
  • Verwijderen en vernietigen van al het slachtmateriaal
  • Het slopen van het slachthuis
  • Het bouwen van een winkel

Wil jij ook dat dit  leed stopt? Help dan om het slachthuis te sluiten en doneer nu!

Jij wilt toch ook dat dit leed stopt? Sluit het slachthuis en doneer vandaag nog!