Doneer:

Whitey werd gedumpt op de straten van Thailand en aan zijn lot overgelaten vanwege zijn huidaandoening en schurft. Gelukkig werd hij opgevangen in onze partnerkliniek. Hij heeft nu intensieve zorg nodig. Lees hieronder meer!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Zwerfhond Whitey lijdt aan ernstige schurft

Soms kom je een dier tegen dat je echt nooit meer zal vergeten. Zo ook Whitey. Deze jonge hond is nog maar een jaar oud, maar al enorm getekend door het leven. We vonden hem recentelijk op een markt in Bang Saphan, Thailand. Hij was meer dood dan levend. Hij heeft schurft in een vergevorderd stadium, waardoor hij al zijn vacht is verloren. Zijn huid is rood en ontstoken en hij moet verschrikkelijk veel jeuk hebben.

Doordat Whitey ziek en zwak is, heeft hij ook het onderspit gedolven op straat. Voedsel is schaars en er moet vaak om gevochten worden. Whitey maakte geen schijn van kans. In zijn achterpoten zijn dan ook diepe bijtwonden te zien en hij is erg mager. Als een goedhartige dame Whitey niet had gevonden en bij ons had gebracht, zou hij zijn gestorven op straat. Ziek, eenzaam en verlaten.

Met intensieve medische zorg en veel liefde wil VIER VOETERS Whitey weer oplappen, zodat hij een vrolijke jonge hond kan zijn! Whiteys toestand is zo slecht dat deze behandelingen maandenlang zullen duren. De medicijnen en huidkuren zijn erg duur, daarom hebben we jou nodig! Wij laten Whitey niet in de steek, jij toch ook niet? Doneer nu en red hem!

Page image