Doneer voor Sunface

Samen met Blue Cross India redden wij dit zwerfhondje. Zijn ogen stralen als een opkomende zon en daarom noemden we hem Sunface. Zijn verleden is gruwelijker dan je kunt verzinnen. Sunface probeerde wat restjes te scoren bij de slager. De slager reageerde door met zijn vleesmes uit te halen en Sunface zijn neus af te slaan. Hij was ter plekke doodgebloed als een goedhartige man onze hulp niet had ingeschakeld. Sunface is voor het leven verminkt en zal nooit meer kunnen ruiken. Met jouw donatie zorgen wij ervoor dat hij toch een leven heeft. Vergeet Sunface niet, doneer nu!

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over hond Sunface en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VIER VOETERS redde hond Sunface die werd verminkt omdat hij honger had!

Toen Sunface snel een stukje kip van de vloer wilde pakken, reageerde de slager woedend. Met zijn slagersmes haalde hij uit naar het hondje, waarbij hij zijn neus eraf hakte. Kermend zakte Sunface ineen op de vloer, hij zou daar doodbloeden.

Een heldhaftige omstander met een goed hart heeft meteen alarm geslagen, waarop Blue Cross India het hondje in kritieke toestand meenam. Blue Cross India is onze partner en zet zich in voor alle dieren in nood, als zij er niet geweest waren was Sunface op de koude vloer gestorven.

Wonder boven wonder wisten we Sunface te redden, maar hij zal voor altijd verminkt zijn. Ruiken kan hij ook niet meer, terwijl dat juist zo belangrijk is voor een hond. Help ons Sunface zijn leven terug te geven, hij heeft jou nodig!

Wij vergeten Sunface niet, jij ook niet? Doneer nu.

 

Page image