Doneer voor Serban:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Serban raakte verlamd aan zijn achterpoten

Serban werd gevonden op een grasveld langs een weg vlakbij Boekarest (Roemenië). Hij was aangereden door een auto, waardoor hij verlamd was geraakt aan zijn achterpoten. De bestuurder van de auto had hem hopeloos en alleen achtergelaten: hij was ten dode opgeschreven. Gelukkig werd hij gevonden door een buurman die onmiddelijk ons dierenasiel Speranta belde. 

Eenmaal aangekomen in Speranta was Serban erg depressief. Nadat hij zich realiseerde dat hij zijn achterpoten niet meer kon gebruiken, wilde hij niet meer leven. Hij weigerde te eten en te drinken en had alle hoop opgegeven, maar dankzij het team van Speranta kreeg Serban een tweede kans in het leven. Meerdere operaties en het maken van een aangepaste rolstoel hebben ervoor gezorgd dat Serban weer heeft leren lopen. 

Bij Speranta krijgt Serban elke dag veel aandacht en liefde. Langzaam begint hij zijn situatie te accepteren. Hij rijdt nu dagelijks rond op het terrein van Speranta, samen met andere verlamde honden in een rolstoel.

Wil jij Serban steunen?

€ 10: eten voor een week
€ 20: vaccinaties
€ 25: castratie
€ 200: aangepaste rolstoel