Doneer voor Mason:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

VOOR DOOD ACHTERGELATEN

De eerste paar maanden van zijn leven was een rollercoaster van emoties. De jonge hond Mason werd gevonden op een markt in Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Verlamd door tekenkoorts lag hij te creperen in de brandende zon, uitgedroogd en uitgemergeld. Niemand bekommerde zich over deze tragedie. Mensen stapten achteloos over hem heen terwijl hij langzaam wegkwijnde. Mason had letterlijk nog maar enkele uren te leven toen hij werd gered en naar onze partnerorganisatie Animal Rescue Cambodia werd gebracht. Na een spoedbehandeling in de kliniek kon zijn herstelperiode beginnen.
Mason is buitengewoon liefdevol en speels. Wellicht is zijn vergevingsgezindheid wel zijn meest bijzondere eigenschap. Want ondanks dat ontelbaar veel mensen hem voor dood lieten liggen, is hij ontzettend gek op de mensen om hem heen. En wij op hem!

Het gaat iedere dag een beetje beter met Mason, maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Helaas is het verhaal van Mason geen uitzondering. Help mee en doneer voor Mason zijn herstel!