Doneer voor Feefah

Feefah werd gevonden met een ingegroeid touw om zijn nek, hij stikte langzaam. Hij moet ondraaglijk hebben geleden. Wij vonden hem op tijd, maar we hebben jouw steun nodig om hem in leven te houden. Help Feefah! Doneer nu

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over hond Feefah en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help samen met VIER VOETERS hond Feefah in Thailand die bijna werd gewurgd door een touw om zijn nek

‘Dit is een van de meest verschrikkelijke wonden de ik ooit heb gezien in al mijn jaren als reddingswerker’ - Dr. Katherine Polak, Hoofd Hulp Aan Zwerfdieren Azië.

De 2-jarige Feefah is gevonden met een ingegroeid touw in zijn nek en hals. Deze wond zat zo diep dat hij langzaam stikte. Hij heeft als puppy waarschijnlijk een touw om zijn nek gekregen en is wellicht gedumpt toen hij opgroeide. Hoe meer Feefah groeide, hoe dieper het stugge touw in zijn nek en hals is gaan snijden. Zo diep zelfs, dat zijn luchtpijp en slagader bijna doorgesneden werden. Feefah was bijna dood geweest! Wat moeten de diepe wonden extreme pijn hebben gedaan... Feefah heeft een langzame en gruwelijke lijdensweg doorstaan, voor er eindelijk iemand naar hem omkeek.

Samen met lokale organisaties castreert en steriliseert VIER VOETERS honden in Thailand. Het was tijdens deze missie dat iemand ons op hem wees. De wond was zo gruwelijk en zo ontstoken, dat het letterlijk ons de adem ontnam. We verwijderden het touw en streden voor zijn leven.

Feefah heeft nog medische behandelingen nodig en is nog niet buiten gevaar. Wij zullen blijven strijden voor Feefah, maar dat kunnen we niet zonder jou. Gun jij Feefah en onbezorgd hondenleven? Steun ons dan nu, vergeet hem niet.

Page image