Doneer om deze dieren te redden:

Een markt vol kleine hokken. Honderden opeengestapelde honden en katten in de broeiende hitte, zonder voedsel en water. Eén voor één worden de dieren op beestachtige wijze geslacht. De manieren verschillen, maar ze zorgen allemaal voor een lange lijdensweg. Sommige worden met een stok op hun kop geslagen. Andere worden opgehangen, verbrand of ondergedompeld in kokendheet water.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
Mobiel is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over de honden en katten uit Zuidoost-Azië en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS en red honden en katten van de slachthuizen in Zuidoost-Azië!

Een markt vol kleine hokken. Honderden opeengestapelde honden en katten in de broeiende hitte, zonder voedsel en water. Eén voor één worden de dieren op beestachtige wijze geslacht. De manieren verschillen, maar ze zorgen allemaal voor een lange lijdensweg. Sommige worden met een stok op hun kop geslagen. Andere worden opgehangen, verbrand of ondergedompeld in kokendheet water.

Deze nachtmerrie is in Zuidoost-Azië de harde realiteit. Hier worden jaarlijks naar schatting meer dan 30 miljoen honden en katten geslacht. Onschuldige zwerfdieren worden van straat geplukt en geliefde huisdieren worden gestolen uit achtertuinen. Opgesloten in kleine kooien of vastgebonden in zakken worden ze vervoerd. Sommige dieren halen de eindbestemming niet eens door verstikking of uitdroging. De honden en katten die wel op hun eindbestemming aankomen moeten angstig toekijken hoe hun soortgenoten worden gedood, totdat zij zelf aan de beurt zijn.

VIER VOETERS wil een einde maken aan deze horror! Wij werken samen met lokale autoriteiten en organisaties om deze gruwelijke handel aan te pakken. En met jouw donaties kunnen wij regelmatig honden en katten redden van een afschuwelijke dood. De geredde dieren brengen wij naar partnerorganisaties, waar ze intensieve zorg krijgen totdat een liefdevol thuis vinden.

Doneer nu: jouw donatie maakt het verschil tussen leven en een gruwelijke dood!

  • € 20: vaccinaties voor een gered dier
  • € 25: draagt bij aan het vervoer van geredde dieren
  • € 50: voor voer en opvang bij onze partnerorganisaties
  • € 200: medische zorg voor verwondingen

Ieder bedrag, groot of klein, helpt ons in de strijd tegen dit dierenleed!

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over deze reddingsacties te volgen!

Kan je niet doneren maar wil je toch helpen? Teken dan onze petitie tegen de handel in hondenvlees