Doneer voor de redding van deze beren:

Chuoi, Tao en Le hebben samen 20 jaar lang in dezelfde kleine kooi geleefd. Ze werden als welpen van hun moeders gestolen en kennen sindsdien alleen hun kale kooi. Toen we hen voor het eerst bezochten, konden we hun trieste leefsomstandigheden zelf zien.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

€ 17.757 van de € 25.000 opgehaald

1128 mensen steunen  | Deze actie loopt tot 22-09-2019

6 galberen wachten wanhopig op onze hulp!

Er staat weer een spannende reddingsactie op ons te wachten. In mei 2019 lukte het ons team al om vijf galberen te redden. Nu willen we zes mishandelde en wanhopige beren op één dag redden. Zij leven op een grote galbeerboerderij in het Zuidoosten van Vietnam. Op deze plek worden maar liefst 18 beren gehouden.* Tijdens ons eerste bezoek aan deze boerderij schrokken we van de omstandigheden waarin de beren leven.

Het zien van rijen mishandelde beren in kale ijzeren kooien brak de harten van ons team. Het was te triest om aan te zien. Sommige beren lagen apathisch in hun kooi, terwijl anderen wanhopig stereotiep gedrag vertoonden. Eén van de beren was zo tot wanhoop gedreven dat hij zijn eigen urine was gaan drinken. Galberen krijgen doorgaans geen water te drinken, maar alleen soep of varkensvoer.

Anderen hebben hun vacht verloren en zijn door hun eigenaren 'behandeld' met motorolie. Weer een ander mist een poot, waarschijnlijk doordat hij met een val is gevangen in het wild.

Help ons om deze redding tot een succes te maken en deze 6 beren zo snel mogelijk naar hun nieuwe thuis in ons BERENWOUD Ninh Binh te brengen. Hier kunnen ze eindelijk herstellen van de verschrikkingen die ze hebben meegemaakt.

Ons toegewijde team van experts zal er alles aan doen om de levenslust terug te krijgen bij deze beren zodat ze een gelukkige en gezonde toekomst tegemoet gaan. Met jouw hulp kan hun lijden snel voorbij zijn.

Waar kan jouw donatie onder andere aan bijdragen?

- Medicatie: 100 euro per beer

- Gebitsbehandeling: 150 euro per beer

- Transport voor 6 beren: 2500 euro

- Dierenartskosten: 1000 euro

- Voeding per dag: 50 euro 

- Veterinaire controle: 3000 euro voor 6 beren

- Hangmat voor in het binnenverblijf: 200 euro per beer

- Verrijking voor 6 beren: 200 euro.

* Omdat het in Vietnam helaas niet illegaal is om beren te houden indien ze gechipt zijn, kunnen we alleen beren redden die vrijwillig worden opgegeven. We zijn momenteel met 6 bereneigenaren in gesprek om ze een nieuw leven te geven in ons reservaat.