Ja, ik help VIER VOETERS deze dieren te redden

VIER VOETERS wil grote katachtigen bevrijden en een dierwaardig leven geven. Help jij mee?

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene Voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Help deze dieren uit hun kooien!

VIER VOETERS zet zich in voor grote katachtigen!

Jarenlang in slechte leefomstandigheden, met ontoereikende voeding, gebrek aan medische zorg en soms zelfs door genetische afwijkingen (inteelt), zijn er duizenden grote katachtigen in slechte conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. Deze dieren zijn verwaarloosd en achtergelaten om te sterven. Leeuw Ivan-Asen leefde bijvoorbeeld jarenlang in een kleine kooi in Bulgarije en is het resultaat van inteelt.

VIER VOETERS wil deze dieren redden en ze een waardig leven geven in een van onze soortgeschikte reservaten, waar ze de rest van hun dagen kunnen genieten van het gevoel van vrijheid. We zullen deze dieren opvangen in onze speciale reservaten voor grote katachtigen: FELIDA in Nederland, LIONSROCK in Zuid-Afrika of TIERART in Duitsland.

Help jij ons de kooien te openen en deze dieren een tweede kans te geven in het leven?