Doneer aan DANSBERENPARK Belitsa

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik schrijf mij in voor de nieuwsbrief is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun DANSBERENPARK Belitsa

DANSBERENPARK Belitsa is gebouwd in 2000 en is het grootste reservaat van Stichting VIER VOETERS waar beren worden opgevangen en het grootste berenreservaat van Europa. Het park ligt vlakbij de stad Belitsa in het zuidwesten van Bulgarije, ongeveer 170km van Sofia en beslaat 120.000 vierkante meter. Het reservaat is gebouwd om beren op te vangen die gebruikt werden als 'dansbeer' maar ook beren met een andere droevige achtergrond starten hier een nieuw leven.

DANSBERENPARK Belitsa biedt verwaarloosde beren een omgeving waarin ze hun natuurlijke instincten en gedrag weer kunnen uitleven. Ze kunnen vrij rondlopen, zich uit het zicht onttrekken, hun eigen holen graven, baden of een winterslaap houden. Ervaren berenverzorgers en dierenartsen voorzien de beren van individuele behandeling. Het gedrag van de beren wordt bestudeerd en gedocumenteerd. Zo wordt het herstel van de dieren en het verloop van stereotype gedragspatronen goed in de gaten gehouden. VIER VOETERS werkt hierbij nauw samen met wetenschappers en universiteiten die gelieerd zijn aan het project.

DANSBERENPARK Belitsa is open voor bezoekers en zeker een bezoek waard als je in de buurt bent! Elke beer heeft zijn of haar eigen levensverhaal. Bezoekers kunnen de beren in hun natuurlijke omgeving zien tijdens een wandeling door het bos en leren op diverse informatiepunten meer over deze fascinerende dieren.

Volg daarnaast onze Facebookpagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws over deze reddingsacties te volgen!