Doneer voor de welpjes:

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

€ 3.990 van de € 15.000 opgehaald

180 mensen steunen  | Deze actie loopt tot 30-09-2019

29 cheetawelpjes gered van illegale handel

VIER VOETERS werkt samen met het Cheetah Conservation Fund (CCF) bij het verzorgen van 29 cheetaweesjes in Somaliland. De cheetawelpjes zijn in beslag genomen en daarmee gered van de illegale handel. Somaliland is de belangrijkste doorvoerroute voor cheeta's die vanuit Oost-Afrika worden verhandeld. Aangenomen wordt dat de gesmokkelde cheeta's afkomstig zijn uit Ethiopië, Noord-Kenia, Somalië en Somaliland, en meestal uit de kust van Somaliland worden gesmokkeld om te worden doorverkocht. Er is een grote particuliere vraag naar cheeta’s, het houden van een cheeta als huisdier wordt gezien als statussymbool.

Omdat de regering van Somaliland heeft besloten dat de in beslag genomen dieren in het land moeten blijven, zorgt het CCF samen met VIER VOETERS voor onderdak, voeding en professionele veterinaire zorg voor de dieren. Zodra de welpen sterk genoeg zijn zal er worden gekeken of ze terug in het wild kunnen worden uitgezet!

VIER VOETERS wil het CCF met 15.000 euro ondersteunen zodat zij de cheeta’s een toekomst kunnen geven. Kunnen we op jouw steun rekenen om deze welpjes te verzorgen?