Doneer voor Caruso

De twaalfjarige Caruso heeft veel meegemaakt in zijn leven, maar het gaat nu gelukkig beter met hem. Zo goed zelfs, dat hij ons opvangcentrum FELIDA mag inruilen voor LIONSROCK in Zuid-Afrika.

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over tijger Caruso en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer je donateur wordt, steun je het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer je jezelf registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal je een nieuwsbrief sturen en je op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. Je kan je ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door jou verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal je gegevens niet aan derden verstrekken.

Caruso begint een nieuw leven in VIER VOETERS-LIONSROCK!

Caruso werd in 2006 geboren in een Duits safaripark en vervolgens verkocht aan een circus waar hij met de hand werd opgevoed. Hij was pas twee jaar oud toen hij opnieuw terechtkwam op een plek waar hij onder ongeschikte omstandigheden moest leven, dit keer in een opvangcentrum in het Friese plaatsje Nijeberkoop. VIER VOETERS nam dit opvangcentrum eind 2013 over en vormde het om tot het FELIDA Big Cat Centre, waarna het leven van Caruso eindelijk een positieve wending nam.

Toen we Caruso voor het eerst zagen, leefde hij in een heel klein verblijf zonder afleiding en zonder goede zorg. Hij was gestrest en vertoonde veel stereotiep gedrag. Gelukkig konden we Caruso al snel een groter verblijf geven met een klein zwembadje, verrijking om mee te spelen en grote platforms om op te liggen. Hier maakte hij dankbaar gebruik van! Dankzij de liefde, aandacht en goede zorg van het FELIDA-team veranderde hij compleet. Jarenlange intensieve zorg en medische procedures hebben zijn vruchten afgeworpen: Caruso is eindelijk de stoere, prachtige tijger die hij hoort te zijn.

Deze verbeteringen hadden één doel: Caruso een zo goed mogelijk leven geven. Nu Caruso eindelijk hersteld is van zijn traumatische verleden, is hij klaar voor de volgende stap. Hij is op 29 maart 2019 verhuisd naar LIONSROCK, ons reservaat voor grote katachtigen in Zuid-Afrika. Hier zal hij kunnen genieten van een groot, soortgeschikt verblijf waar hij naar hartelust kan rennen, spelen en zwemmen. Blijf jij Caruso steunen?