Doneer aan BERENWOUD Müritz

Frequentie

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Je hebt gekozen voor een jaarlijkse donatie van 0 euro.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik VIER VOETERS om jaarlijks geld af te schrijven
Bank is verplicht.

Je wordt doorgestuurd naar de PayPal omgeving na een klik op de button

Maak een keuze in creditcards
Ja, ik wil graag updates over BERENWOUD Müritz en ander dierennieuws ontvangen. is verplicht.
Algemene voorwaarden

Wanneer u donateur wordt, steunt u het werk van Stichting VIER VOETERS voor dieren in nood. VIER VOETERS verdeelt de inkomsten over diverse projecten en opvangcentra.

Wanneer u zich registreert of doneert bij Stichting VIER VOETERS en/of een petitie ondertekent van VIER VOETERS gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van VIER VOETERS. VIER VOETERS zal twee keer per maand een nieuwsbrief sturen en u op de hoogte houden van de activiteiten van Stichting VIER VOETERS. U kunt zich ten alle tijden voor deze nieuwsbrief uitschrijven middels een uitschrijflink in de nieuwsbrief.

Privacy policy
Stichting VIER VOETERS legt gegevens vast (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres) ter uitvoering van het donateurschap of verwerking van een gift. Ook kunnen we deze gegevens gebruiken om jou te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting VIER VOETERS, Oostenburgervoorstraat 162, 1018 MR Amsterdam, E-mail: office@vier-voeters.nl

Alle door u verstrekte informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. VIER VOETERS zal uw gegevens niet aan derden verstrekken.

Steun VIER VOETERS-BERENWOUD Müritz

Sinds 2006 biedt BERENWOUD Müritz beren, die uit erbarmelijke omstandigheden zijn gered, een nieuw thuis dat aan hun natuurlijke behoeften voldoet. Het opvangcentrum is 16 hectare groot. De verblijven zijn zeer ruim gebouwd in een natuurlijke omgeving met veel groen, bomen en zwemvijvers.

BERENWOUD Müritz biedt verwaarloosde beren een omgeving waarin ze hun natuurlijke instincten en gedrag weer kunnen uitleven. Ze kunnen vrij rondlopen, zich uit het zicht onttrekken, hun eigen holen graven, baden of een winterslaap houden. Ervaren berenverzorgers en dierenartsen voorzien de beren van individuele behandeling. Het gedrag van de beren wordt bestudeerd en gedocumenteerd. Zo wordt het herstel van de dieren en het verloop van stereotype gedragspatronen goed in de gaten gehouden. VIER VOETERS werkt hierbij nauw samen met wetenschappers en universiteiten die gelieerd zijn aan het project.

BERENWOUD Müritz is open voor bezoekers en zeker een bezoek waard als je in de buurt bent! Elke beer heeft zijn of haar eigen levensverhaal. Bezoekers kunnen de beren in hun natuurlijke omgeving zien tijdens een wandeling door het bos en leren op diverse informatiepunten meer over deze fascinerende dieren.